Yari Verschaeren kan wel om met 'boze' Kompany en werd één keer benaderd door Club Brugge
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Interesse van Club in jonge Verschaeren werd nooit concreet

Yari Verschaeren kan wel om met 'boze' Kompany en werd één keer benaderd door Club Brugge
Foto: © photonews

De goals of de assists volgen voorlopig dan nog niet, Yari Verschaeren is toch een speler die blauw-zwart maar best in het oog kan houden. In Brugge kennen ze overigens het potentieel van de technisch vaardige voetballer maar al te goed, zo blijkt.

Men vergeet al gemakkelijk eens dat Verschaeren nog altijd slechts 18 is. Dan kan je al eens schrikken wanneer de sportieve baas uit zijn vel springt, zoals na de match tegen Antwerp blijkbaar het geval was. "Een boze coach, daar moet je mee omkunnen. Het was niet de eerste keer dat ik zoiets meemaakte", zegt de youngster aan GvA. "Hein Vanhaezebrouck en Fred Rutten pakten ons soms ook aan."

Anciens tonen de weg

Het had toch wel enigszins invloed op het gebeuren op training. "Dinsdag, op onze eerste trainingsdag, was de sfeer nog wat gespannen, daarna ebde dat weg. De ervaren spelers toonden de jonge gasten hoe ze zich moesten gedragen."

Geduldige fans

Dat het uitblijven van doelpunten Verschaeren helemaal niet deert, is toch wel enigszins een misvatting. "Zonder goals en assists slaap ik moeilijk, zeker na een wedstrijd. Ik weet dat de mensen meer van mij verwachten dan vorig jaar. Gelukkig zijn onze fans geduldig omdat ze al veel beter voetbal zien dan de afgelopen seizoenen."

Het treffen met Club Brugge komt er aan, de ploeg die een paar jaar geleden nog belangstelling toonde voor Verschaeren. "Er was contact en ik ben één keer in Brugge gaan spreken. Alleen werd het nooit concreet. Dan was PSV een reëlere optie, maar ook dat is uiteindelijk niet doorgegaan. Eigenlijk zat ik altijd goed bij Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties