Chadli meent dat het goed komt: "Ik sluit de titel zelfs niet uit"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 18 reacties

Nacer Chadli gelooft in het potentieel van Anderlecht

Chadli meent dat het goed komt: "Ik sluit de titel zelfs niet uit"

Anderlecht rekent op Nacer Chadli. Niet alleen om zich op het veld te tonen, maar ook om de jongeren bij de arm te nemen. En hij geeft toe dat dat nog beter kan. Maar hij zoekt zelf ook nog naar zijn beste vorm.

Chadli is één van de weinige jongens met ervaring in het elftal. "Ik had de jongeren meer kunnen ondersteunen toen zij het tegen Antwerp moeilijk kregen. Ik heb er altijd van gehouden om jonge talenten bij te staan. Hen raad te geven. Hen te helpen. Maar tegelijk is dat in déze context niet zo evident voor mij", verklaart hij in HLN.

"Ik kan nog pakweg twintig procent beter. Mijn lichaam moet opnieuw in een bepaald ritme komen. Tegen Antwerp zat ik na 75 minuten kapot. De jus was uit mijn benen. Kijk, ik ben hierheen gekomen om opnieuw voetballer te zijn. Om weer plezier te hebben op het veld."

Zoekende

Met één zege in zeven matchen kunnen we ons voorstellen dat het plezier er nog niet meteen is. "Je moet niet uitsluitend het negatieve benadrukken. Beter nu wat zoekende zijn en een vormcrisis hebben dan in aanloop naar de play-offs. Een paar wedstrijden op rij winnen en we staan zo weer bovenin. Nogmaals: het komt goed met Anderlecht. Ik sluit zelfs de titel niet uit, gezien ons potentieel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties