De kop is eraf voor Vanzeir: "Ik moest wennen aan het niveauverschil"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 10 reacties

Dante Vanzeir scoorde twee heel mooie doelpunten

De kop is eraf voor Vanzeir: "Ik moest wennen aan het niveauverschil"
Foto: © photonews

Hij heeft er even op moeten wachten, maar vrijdag scoorde Dante Vanzeir eindelijk zijn eerste doelpunten voor KV Mechelen in 1A.

De voorbije weken was hij er al een paar keer dichtbij, maar lukte het net niet - al scoorde hij bij de beloften wel ook al twee keer. Maar voor goals in 1A was het 272 speelminuten wachten.

Toen kon hij een voorzet van Storm met een knap teentje binnentrappen, tien minuten later was het beest helemaal los met een heerlijke pegel via de lat. "Ik ben heel blij voor Dante", was coach Wouter Vrancken zeer tevreden.

"Het is leuk voor hem dat de nul nu van zijn bord is. Een spits moet vertrouwen voelen. Ik liet hem staan, het was evident om met hem te starten."

Was aan het zoeken naar mijn eerste doelpunt

"We hadden wat moeilijke wedstrijden voor de kiezen gekregen en het was wachten op een goaltje, maar nu is de kop er eindelijk af. Ik was er naar aan het zoeken en hoop dat het nu vlotter zal gaan de komende weken en maanden", aldus Vanzeir.

"Het was vooral wennen aan het niveauverschil tussen 1B en 1A en er is veel concurrentie, maar dat hoort nu eenmaal bij voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties