Reactie Jérémy Perbet besliste wel zéér snel om Charleroi in te ruilen voor OHL

Jérémy Perbet besliste wel zéér snel om Charleroi in te ruilen voor OHL
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jérémy Perbet heeft zich voor een eerste maal van goudwaarde getoond voor OHL door zijn club naar een driepunter te koppen tegen Lommel. Toen de spits hoorde over de belangstelling van de Leuvenaars, aarzelde hij geen seconde. Ook al betekende dat niet langer in 1A spelen.

Er moest ook niet lang getalmd worden, want de huurovereenkomst werd pas op de laatste dag van de transferperiode afgerond. Anderzijds heeft Perbet in totaal drie passages bij de Zebra's afgewerkt. Niet zo simpel om dat de rug toe te keren.

De aanvaller had echter voor zichzelf uitgemaakt dat hij de knoop moest doorhakken. "Ik heb er geen twee uur moeten over nadenken, eerder zo'n vijf minuten. Het is nochtans niet gemakkelijk om in vijf minuten tijd zo'n snelle beslissing te nemen. Dat is niet evident, maar ik wilde niet langer wachten."

Schitterende accomodatie

De overstap naar OHL beklagen doet hij zeker en vast niet. "Er is hier een heel goed niveau. De accomodatie is super. Het gaat er zeer professioneel aan toe. We spelen goede matchen. Ik ben blij dat ik deze beslissing genomen heb. Het is altijd zeer interessant om voor de titel te spelen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties