Clement is wel héél ambitieus, terwijl Mignolet realisme predikt: "Zoals destijds op het veld van AC Milan"

Redactie
| 15 reacties
Clement is wel héél ambitieus, terwijl Mignolet realisme predikt: "Zoals destijds op het veld van AC Milan"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge gaat morgen op zoek naar een stunt op het veld van Real Madrid. De vice-kampioen gaat dan wel uit van eigen kracht, maar vooral Simon Mignolet lijkt te beseffen dat het geen eitje zal worden.

Het moet gezegd: Club Brugge is vol ambitie en vertrouwen afgereisd naar de Spaanse hoofdstad. De West-Vlamingen beseffen maar al te goed dat het nu of nooit is om iets te rapen op Santiago Bernabeu. 

"We zijn een ploeg die altijd de bal wil en altijd wil domineren", is Philippe Clement wel heel ambitieus. "Het is onze bedoeling om ook op het veld van Real Madrid zoveel mogelijk kansen bijeen te voetballen. We weten heel goed hoe we De Koninklijke moeten aanpakken."

Forse taal bij de coach van Club Brugge. Simon Mignolet predikt dan weer een meer realistische aanpak. "We zullen als één team moeten spelen", aldus de doelman. "Met onze snelheid vooraan zijn we alvast gewapend voor de tegenaanval. 

De 0-1-overwinning van Club Brugge bij AC Milan. Zo moeten we het aanpakken

Simon Mignolet

Big Si komt zelfs meteen met een voorbeeldje op de proppen. "Ik herinner me nog de 0-1-overwinning van Club Brugge bij AC Milan. Dat is een mooie herinnering voor elke fan. Zo moeten we het morgen ook aanpakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties