Dit is ons Team van de Week!

Redactie
| 1 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week.

Doel

In doel posteren we deze week Jean Butez. Het is zonde voor de doelman van Moeskroen dat hij na heel veel goede reddingen toch de drie punten niet kon thuishouden dankzij een heel erg laat doelpunt van Oberlin.

Verdediging

Achterin kiezen we deze week voor een viermansdefensie. Mensah - huurling van Salzburg - liet na de bekerwedstrijd ook in competitie zien dat hij meerwaarde kan bieden op de linkerflank van Zulte Waregem, terwijl Clinton Mata Storm helemaal in de achterzak had. Centraal kiezen we voor de stevige Dessoleil en de even stevige Ngadeu - die ook nog een belangrijk doelpunt scoorde.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we moeilijk naast Aleix Garcia, die twee keer scoorde voor Moeskroen. Ook Hans Vanaken was opnieuw zijn meesterlijke zelve voor Club Brugge, met goals en assists. En Ianis Hagi rolde STVV een uur lang op, tot zijn wissel (en de supportersonlusten) was er niks aan de hand voor Genk.

Aanval

Voorin posteren we op de flanken Milicevic en Diatta. De eerste scoorde liefst twee keer, goed voor de eerste driepunter van Eupen. De tweede was opnieuw hét woelwater bij uitstek voor Club Brugge. In de punt kiezen we voor Boli, die voor de ommekeer hielp zorgen in de Limburgse derby.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties