De Vlieger over Anderlecht: "Opgebouwde krediet bij fans is weg"
Redactie
| 1 reacties

Geert De Vlieger weet wat Anderlecht te doen staat: "Eindelijk eens winnen"

De Vlieger over Anderlecht: "Opgebouwde krediet bij fans is weg"
Foto: © photonews

Net als de andere analisten toonde ook Geert De Vlieger zich streng voor een krasselend Anderlecht. "Die eerste helft was echt wel een drama. Het opgebouwde krediet lijkt stilaan opgebruikt bij de fans."

In tegensteling tot de voorbije matchen uitten de fans van paars-wit nu wel hun ongenoegen over het povere spel van Anderlecht en het puntenverlies tegen Waasland-Beveren. “De supporters vinden het allemaal niet meer voldoende. De resultaten moeten nu echt wel eens gaan volgen”, vertelde een kritische Geert De Vlieger bij Sports Late Night.

De ex-doelman vond de reactie van het Brusselse publiek bij de rust al opvallend. “Het fluitconcert aan het einde van de eerste helft is wel een verschil met de voorbije matchen. De fans willen ook nog wel eens winnen. Tot nu toe gaven ze het verhaal een zeker krediet, maar dat lijkt nu helemaal opgebruikt.”

Het is nog maar de vraag of Anderlecht nog Play-off 1 kan halen. “De kloof met plaats zes wordt groter. Een inhaalmanoeuvre inzetten wordt bijzonder moeilijk. Vandaar ook de paniek die je in heel de club voelt. Ze mogen het nog zoveel komen uitleggen als ze willen, Pär Zetterberg erbij halen en Antony Vanden Borre brengen, dat lost het probleem niet op als ze niet eens gaan winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties