Vanaken: "Niet kamperen in eigen strafschopgebied"

Nico Wieme
| 24 reacties
Vanaken: "Niet kamperen in eigen strafschopgebied"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Morgenavond staat Club Brugge voor een loodzware opdracht op bezoek bij Real Madrid. Aan vertrouwen nochtans geen gebrek bij de Belgische competitieleider. "Deze match is een mooi moment om te zien hoever we staan in Europa", aldus Hans Vanaken.

Vorig seizoen mocht blauw-zwart het opnemen tegen topploegen als Dortmund en Atletico Madrid. Dit keer wachten de Galacticos van Real. “Zij behoren echt tot de absolute wereldtop. De spelers bij Real hebben allemaal heel veel kwaliteiten. We zullen hen goed moeten analyseren om te zien waar we ze misschien toch pijn kunnen doen”, noteerde Sporza uit de mond van Hans Vanaken.

Voor Club is dit misschien wel hét moment om iets te gaan rapen in Bernabeu. “Ik hoor zeggen dat het bij Real iets minder gaat, maar ze staan wel bovenaan in La Liga. Het wordt zaak om niet 100%, maar 120% klaar te zijn. Iedereen zal boven zichzelf moeten uitstijgen om daar iets te halen.”

“De tegenstander is van heel hoog niveau, maar we moeten toch proberen ons eigen spel te spelen om een resultaat te halen. We zullen meer moeten verdedigen dan in de eigen competitie. We mogen niet 90 minuten in ons strafschopgebied kamperen. Zelf aanvallen zal ons meer ademruimte geven”, aldus nog de Gouden Schoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties