Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 1 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel!

Doel

Op speeldag 9 posteren we Davino Verhulst van Sporting Lokeren in doel. Hij zorgde mee voor de belangrijke overwinning met enkele prima reddingen, al deden ook Biebauw, Moris en Vanhamel enkele prima reddingen afgelopen weekend.  

Verdediging

Vorogovskiy was op linksachter opnieuw heel erg sterk voor Beerschot en maakte vele rushes naar voren, op rechts was er keuze tussen een alweer sterk presterende Hendrickx (Lommel), maar ook Duplus (OH Leuven) en Dewaele (Westerlo). De laatste had de meeste aanvallende impulsen. Centraal posteren we Perdichizzi, ook van grote waarde voor Union.

Middenveld

Op het middenveld twee spelers van Sporting Lokeren in de vorm van de Japanners Koike en Amano, die voor heel wat diepgang in het spel zorgden en zo de tegenstander heel wat problemen berokkenden. Teuma regelde het middenveld van Union tegen Beerschot. De invalbeurt van Godwin Saviour verdient ook de nodige lof.

Aanval

Voorin was Sanyang de held van Lommel tegen Roeselare met heel wat geweldigde acties, terwijl ook zijn collega Naudts een gesel was voor de bezoekers.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties