Genk-middenvelder ook nog zoekende: "Soms te lief voor elkaar? Dat kan"
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 2 reacties

Sander Berge is overtuigd dat het goed komt met Genk

Genk-middenvelder ook nog zoekende: "Soms te lief voor elkaar? Dat kan"
Foto: © photonews

KRC Genk is op zoek naar het winnende recept. Talent zit er genoeg in de Limburgse spelersgroep, maar het is nog zaak om de juiste mix te vinden. Sander Berge speelt daar alvast een grote rol in.

Als Felice Mazzu zijn namen op het bord zet, begint hij met Berge. De Noor is zelf nog op zoek naar zijn beste vorm, maar is zo belangrijk. Hij liet ook een transfer naar de Premier League schieten. "Ik had het gevoel dat ik hier nog stappen kon zetten', zegt Berge in S/V Magazine. "Ik vind het nog altijd een eer om voor KRC Genk te voetballen. Voetballen kan op veel plaatsen op de wereld minder leuk zijn dan hier."

Berge ziet ook dat er weer een goeie groep is bij elkaar gebracht en is zeker dat het er nog gaat uitkomen. Al wil hij zelf ook nog stappen zetten als begeleider van de ploeg. "Soms ben ik misschien te veel teamspeler. Ik ben altijd begaan met mijn ploegmaats. Dat we te lief zijn voor elkaar? Dat kan... Ik ben niet het type dat uithaalt naar anderen als het fout gaat. We hebben het mooiste beroep ter wereld. We moeten dat ook meer uitstralen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties