Beerschot verduidelijkt: "Losada is trainer ad interim, hij is geen passant"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit het Kiel
| 8 reacties

Beerschot verduidelijkt: "Hernan Losada is coach ad interim"

Beerschot verduidelijkt: "Losada is trainer ad interim, hij is geen passant"
Foto: © photonews

Woensdag voerde Beerschot een trainerswissel door. Stijn Vreven werd bedankt voor bewezen diensten en Hernan Losada werd gepromoveerd tot T1. "Hij is trainer ad interim", verduidelijkte perschef Sven Van den Abbeele op de persvoorstelling van de Argentijn.

Hernan Losada stond donderdagnamiddag op het Kiel de aanwezige pers te woord tijdens zijn officiële voorstelling als T1 van Beerschot. “Het is allemaal snel gegaan”, stak het clubicoon van wal daags voor zijn vuurdoop tegen Westerlo. "Dinsdag kreeg ik de vraag om het trainerschap op mij te nemen en ik heb zelfs geen tijd gehad om afscheid te nemen van mijn beloftengroep."

Geen passant

Een T2 is er niet meer. "Beslissingen worden genomen door heel de staf, maar het finale oordeel komt van mij. Geen T2 of T3 dus. Mijn assistenten staan niet achter mij, maar naast mij. De staf is zoals ze nu is", ging hij verder. Fysiektrainer Werner Martens wordt dus niet vervangen.

Perschef Sven Van den Abbeele wilde ook iets verduidelijken tijdens de voorstelling. "Trainers zijn passanten, maar Losada is dat niet. Hij wordt aangesteld als ad interim. In het geval dat hij toch zou falen, blijft hij wel aangesloten bij Beerschot", benadrukte hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties