'Arsenal aast op speler Real Madrid'

Redactie
'Arsenal aast op speler Real Madrid'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Eriksen - Isco - Mandzukic - Giroud - Vázquez Iglesias - Malen

'Arsenal aast op speler Real Madrid'

Arsenal zou volgens de geruchten in de Britse Pers een bod gedaan hebben op Lucas Vazquez, de winger van Real Madrid.

Transfernieuws en Transfergeruchten 17/10

Mandzukic heeft een mondeling akkoord met AC Milan

De Kroaat Mario Mandzukic komt dit seizoen niet voor in de plannen van Maurizio Sarri bij Juventus. De aanvaller lijkt nu een binnenlandse transfer te verkiezen. (Lees meer)


'Real wil uithalen bij PSV'

In de Spaanse pers klinkt het luidop: Real Madrid wil een dubbelslag slaan in Eindhoven, want het aast op Mohamed Ihattaren en Donyell Malen.


Internazionale denkt aan opvallende speler als concurrent Lukaku

Olivier Giroud zou volgens de Britse pers wel eens de nieuwe concurrent van Romelu Lukaku bij Internazionale kunnen worden, want de Italianen zouden aan de spits van Chelsea denken om onder meer de blessure van Alexis Sanchez op te vangen. 


Isco weg bij Real?

Als Christian Eriksen naar Real Madrid zou komen, dan zou het volgens geruchten in Spanje meteen Isco kunnen laten verkassen.



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/10 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/10

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties