Gent wil nu ook in competitie doorgaan op elan: "Ook eens op verplaatsing winnen"

Gent wil nu ook in competitie doorgaan op elan: "Ook eens op verplaatsing winnen"
Foto: © photonews

Toch wel wat lachende gezichten bij KAA Gent na de 2-2 puntendeling tegen Wolfsburg. Tegen de Wolven een puntje pakken? Dat was geen slechte zaak en het geeft de burger moed richting de volgende wedstrijd.

Zondag moeten de Buffalo's aan de bak op bezoek bij STVV, opnieuw een niet te versmaden en lastig duel op Stayen. En dus ook op kunstgras.

"Het puntje dat we pakten tegen Wolfsburg voelt door de manier waarop als een overwinning. Die flow nemen we mee naar de volgende wedstrijd", vond Jess Thorup.

Eerste winst op verplaatsing?

"Lang kunnen we in elk geval niet genieten van onze comeback tegen Wolfsburg want zondag moeten we top zijn. Ik hoop dat we het vertrouwen van de voorbije weken kunnen gebruiken om zondag de drie punten te pakken." 

Daarbij bijgestaan door zijn kapitein: "We zijn inderdaad blijven gaan, blijven beuk en erin blijven geloven. We willen graag balbezit hebben en willen nu ook in de competitie doorgaan op ons elan", aldus Vadis Odjidja. Gent won dit seizoen nog niet op verplaatsing, maar wil daar op Stayen komaf mee maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties