Filip Daems geeft meer uitleg over de moeilijkste tegenstanders in zijn carrière en geeft ook zijn five-a-side

Nils Wens
| 1 reacties
Filip Daems geeft meer uitleg over de moeilijkste tegenstanders in zijn carrière en geeft ook zijn five-a-side
Foto: © Photonews

Filip Daems kan terugblikken op een succesvolle carrière. Hij heeft in België bij Lierse en Westerlo gespeeld, maar zijn mooiste periode kende hij misschien wel bij Borussia Mönchengladbach. Daar speelde hij elf seizoenen. In 2017 stopte de verdediger met voetballen.

We hadden een interview met hem en hij blikte terug op zijn carrière. Zo legde hij uit wie zijn moeilijkste tegenstanders waren. "Er zijn heel wat moeilijke spelers gepasseerd. Er ontsnappen mij een paar namen van de minder bekende ploegen."

Maar Daems zal enkele tegenstanders nooit vergeten. "Robben was een zeer moeilijke tegenstander en Aubameyang was sterk met zijn snelheid. Ook Jefferson Farfan zal ik nooit vergeten", aldus de verdediger.

Five-a-side

We vroegen aan Daems met welke spelers hij een zaalvoetbalploegje zou willen vormen. Hij speelde met verschillende topspelers samen, dus de keuze was niet zo moeilijk. Hij zou nog eens willen samenspelen met Ter Stegen, Dante, Granit Xhaka en Marco Reus. Ook Raffael zou er eventueel in kunnen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties