Bölöni tevreden over Mirallas, maar ... "Er is nog ruimte tot verbetering"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties
Bölöni tevreden over Mirallas, maar ... "Er is nog ruimte tot verbetering"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Mirallas heeft zijn eerste acht wedstrijden in de Belgische competitie achter de rug. Duizelingwekkend zijn de statistieken van de 32-jarige aanvaller niet, maar zijn trainer ziet wel progressie.

Na enkele afgekeurde goals kwam Kevin Mirallas in zijn zevende match voor Antwerp voor het eerst op het scoreblad. Dat was in de match tegen Kortrijk (3-1), waarin hij ook meteen voor een assist tekende.

"Zijn beste match"

Enkele dagen later, tijdens de midweekspeeldag tegen Racing Genk, scoorde hij niet maar behoorde hij opnieuw tot een van de uitblinkers. "Het was zijn beste match sinds onze samenwerking, maar is is nog ruimte tot verbetering", legde Laszlo Bölöni uit. Als Mirallas naar het EK wil met de Rode Duivels, zal hij inderdaad nog aan zijn statistieken moeten werken.

Toeval of niet, zijn twee beste matchen voor RAFC speelde Mirallas in de positie achter diepe spits Mbokani. "Maar het is geen garantie dat hij daar blijft staan", legde Bölöni uit, om daarna naar Refaelov en Miyoshi te verwijzen; twee spelers die ook de rol van 'nummer 10' kunnen vervullen. Bölöni moet tegen Moeskroen op de linkerflank op zoek naar een vervanger voor de geschorste Ivo Rodrigues. Verhuist Mirallas dan opnieuw naar de flank?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties