Mo Messoudi blikt vooruit op deel 2 in 1B: "Ik durf zelfs Roeselare niet afschrijven voor de tweede periode"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Mo Messoudi blikt vooruit op deel 2 in 1B: "Ik durf zelfs Roeselare niet afschrijven voor de tweede periode"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdag trappen OH Leuven en Beerschot de tweede periode in de Proximus League op gang. De Vlaams-Brabanders gingen met de eerste periodetitel aan de haal en kunnen zich al verzekeren van promotie met een tweede titel. Wat verwacht Mo Messoudi, zelf jaren in 1B gespeeld, van deel 2 in 1B?

Kan OH Leuven straks wat nog geen enkele andere ploeg in de geschiedenis van 1B kon: na de eerste ook de tweede periodetitel in de wacht slepen? Dat wordt een moeilijke opgave denkt Mo Messoudi.

"Het is gewoon een enorm moeilijke opdracht om een heel seizoen lang zo constant te presteren. Als je wekenlang hebt geknokt voor een bepaald doel, dan is het niet simpel om meteen weer gefocust te zijn op een volgend doel", liet de analist verstaan bij Het Laatste Nieuws.

Lokeren en Beerschot

Maar Messoudi kijkt niet alleen naar Leuven zelf. Ook de concurrentie heeft iets in de pap te brokken. "Vergeet ook niet dat er heel veel concurrentie is. Ik durf zelfs Roeselare niet afschrijven, want ze hebben zich prima herpakt."

Lokeren en Beerschot begonnen met hoge verwachtingen aan het seizoen, maar wat volgde was teleurstellend. "Lokeren kan veel beter als men daar het juiste systeem vindt en bij Beerschot zitten ze met een onevenwichtig samengestelde kern."

Wat de eerste periode betreft vindt de speler van Lyra-Lierse dat OHL een verdiende kampioen was. "Ze hebben veel ervaring in de rangen en dat telt door. Bovendien hebben ze een geweldige spits. Het is een secure ploeg die een resultaat kan vasthouden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties