Ortwin De Wolf gelooft in een stunt tegen Standard : "Met de steun van onze supporters kunnen we heel veel"

Alexandre Fiammetti
Arjen T'Sjoen en Alexandre Fiammetti
| 1 reacties
Ortwin De Wolf gelooft in een stunt tegen Standard : "Met de steun van onze supporters kunnen we heel veel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen zomer verliet Ortwin De Wolf Sporting Lokeren om Rode Duivel Hendrik Van Crombrugge te vervangen bij KAS Eupen. De doelman kreeg momenteel 22 doelpunten tegen in 14 wedstrijden. Hij hield een clean sheet tegen Club Brugge, Anderlecht en Racing Genk.

Na een dramatische start met gigantisch veel tegendoelpunten zette Eupen een goede reeks neer. De Panda's verkeren momenteel niet in degradatiegevaar en dat zorgt voor rust binnen de club. Ortwin De Wolf hoopt dat het de komende seizoenen nog beter kan: "Op de lange termijn moet de club hopen op een deelname aan Play Off I. Dit seizoen is een comfortabele plek in de rechterkolom het hoogst haalbare. Ik maakte een degradatie mee met Lokeren dat mag hier zeker niet gebeuren."

Zaterdagavond speelt KAS Eupen thuis de derby tegen Standard. De thuisploeg wil revanche nemen voor de verloren wedstrijd op Sclessin (3-0) eerder dit seizoen. "Natuurlijk willen we ons revancheren. Thuis speelden we een goede match tegen Anderlecht en konden we Racing Genk verslaan. Met de steun van onze supporters kunnen we zeker een goed resultaat neerzetten", aldus De Wolf. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties