Wouter Vrancken spaart kritiek niet na zwakke wedstrijd: "Onbegrijpelijk als je ziet hoe we hadden getraind"

Wouter Vrancken spaart kritiek niet na zwakke wedstrijd: "Onbegrijpelijk als je ziet hoe we hadden getraind"
Foto: © photonews

KV Mechelen ging in eigen huis onderuit tegen Zulte Waregem na een collectieve offday. Coach Wouter Vrancken was bijzonder kritisch na de 0-2 nederlaag. "Jammer dat ik er niet meer dan drie kon vervangen."

"Ik ben helemaal niet tevreden van deze wedstrijd", opende Wouter Vrancken zijn persconferentie na de wedstrijd tegen Zulte Waregem.  "We beginnen heel slecht, wonnen geen enkel duel en zaten er niet kort genoeg op."

De coach van Mechelen merkte op dat zijn ploeg niet in de match zat en niet klaar leek om aan de match te beginnen. "En dat is eigenlijk onbegrijpelijk als je ziet hoe we deze week getraind hebben. De opwarming was ook heel gretig, maar tijdens de match zag je er niets van terug."

Hier gaan we over moeten spreken

"We konden een kloofje maken met Zulte Waregem, dus het is heel jammer als je dan niet klaar bent. Dit was gewoon een non-match. De invallers? Het lag niet aan hen, het was jammer dat we niet meer dan drie spelers konden wisselen."

"We hebben nog vrij veel kansen gehad voor de wedstrijd die we hebben gespeeld. Dit was gewoon niet goed genoeg: er zat te veel afval in het spel, we wonnen te weinig duels en hadden nooit de tweede bal. Als je op deze manier speelt, dan zal je nergens veel gaan rapen. We zullen hierover moeten spreken en dat gaan we zondag ook doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties