Marc Wilmots ontkent gerucht over ontslag: "Zaak is in handen van mijn advocaten"

Marc Wilmots ontkent gerucht over ontslag: "Zaak is in handen van mijn advocaten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Wilmots is (voorlopig) nog steeds bondscoach van Iran. Zondag werden er geruchten verspreid dat hij ontslagen zou worden door de Iraanse voetbalbond, maar zover is het dus nog niet. Wilmots reageerde zelf via Twitter.

"Ik heb nota genomen van de geruchten die de Iraanse pers heeft geschreven en die helemaal niet correct zijn. De waarheid is dat er voor mezelf en mijn medewerkers een onaanvaardbare situatie is gecreëerd door tal van contractuele inbreuken van de Iraanse voetbalbond. Het dossier is nu in handen van mijn advocaten en ik zal er dan ook geen verdere opmerkingen over geven", aldus Marc Wilmots op Twitter.

Ook eerder deze maand zat er al een haar in de boter tussen Wilmots en de Iraanse bond. Het loon van Wilmots werd niet tijdig gestort, en de ex-bondscoach van de Rode Duivels dreigde ermee zijn contract te laten ontbinden. De Iraanse bond gaf aan dat ze wel degelijk tijdig betaalden, maar dat de betaling niet was aangekomen omwille van internationale banksancties tegen Iran.

Wilmots kan geen al te beste resultaten voorleggen. In vier wedstrijden verloor hij al twee keer, waardoor Iran voorlopig op een derde plaats staat in de kwalificatiegroep voor het WK2022.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties