Wouter Vranken voelt zich wat "onwennig" bij zijn nominatie voor 'Trofee Raymond Goethals'

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit het Bosuilstadion
| 3 reacties
Wouter Vranken voelt zich wat "onwennig" bij zijn nominatie voor 'Trofee Raymond Goethals'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wouter Vrancken werd vrijdag samen met eerdere laureaten Philippe Clement en Michel Preud'homme genomineerd voor de trofee Raymond Goethals. Hij loodste KV Mechelen naar de titel in 1B en bekerwinst, maar de nominatie voelt wat onwennig aan voor hem.

Diezelfde avond nog polsten we naar zijn gevoel bij die nominatie. "Het is een mooie appreciatie, dat moet ik toegeven, maar het voelt wel wat onwennig aan. Elke training leg ik de nadruk op het belang van een team, daarom is het wat raar om over een individuele onderscheiding voor trainers te praten", aldus Wouter Vrancken.

"Alleen lukt het niet. Een succesverhaal schrijf je samen. Met staf, spelers, supporters en club. Dat hebben we het voorbije anderhalf jaar laten zien", ging hij verder. Met de donkere wolken van 'Propere Handen' boven de club wervelde KVM naar de titel en bekerwinst.

Een trainer die (gedeeltelijk) in 1B uitkwam en toch genomineerd wordt, het is uniek. "Ons laatste half jaar in 1B hoort daar inderdaad ook bij. Het is een boerenjaar geweest voor de club met de Beker van België als toetje. Maar nu overheerst toch de ontgoocheling", reageerde hij als een echte sportman na de nederlaag op het veld van Antwerp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties