Absolute do or die tegen Moeskroen? "Vanaf nu zero-errorbeleid" en "Coucke degradeerde Kompany al eens"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 12 reacties
Absolute do or die tegen Moeskroen? "Vanaf nu zero-errorbeleid" en "Coucke degradeerde Kompany al eens"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht zit na de nederlaag bij KV Oostende opnieuw in de hoek waar de klappen vallen. En dat zou zijn gevolgen kunnen hebben, want de bekermatch tegen Moeskroen wordt zo nóg belangrijker.

Het proces blijft uiteraard zeer belangrijk bij Anderlecht, maar er is ook nog steeds de absolute noodzaak om geen twee jaar na elkaar naast Europees voetbal te grijpen.

En dus beseffen ze bij paars-wit dat er geen fouten meer mogen gemaakt worden. Er werd gesproken tussen bestuur en spelers, de bekerwedstrijd lijkt bijzonder belangrijk - de kortste weg naar Europa stilaan.

Zero-errobeleid

"Vanaf nu wordt het een zero-errorbeleid bij Anderlecht", gaf Michael Verschueren al aan in Extra Time. En dus staat er druk op de ketel. "Coucke wordt ongeduldig, ik zeg het je", is Marc Degryse kritisch in Het Laatste Nieuws.

"Of Kompany boven alles en iedereen staat? Coucke heeft Kompany al eens gedegradeerd en ontslagen als trainer en Vercauteren binnengehaald." Het Nieuwsblad kwam verder wel met goed nieuws: mogelijk zal Anderlecht Trebel kunnen recupereren voor het duel met Moeskroen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties