Ex-speler van Roeselare en KVM staat op vertrekken bij Moeskroen

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Ex-speler van Roeselare en KVM staat op vertrekken bij Moeskroen
Foto: © photonews

Na een avontuur bij het ter ziele gegane WS Brussel volgde er in 2016 een terugkeer naar Excel Moeskroen voor Jérémy Huyghebaert. Nadat hij vorig seizoen verhuurd werd, kwam het tot een nieuwe comeback. Alleen had Huyghebaert wel op meer speeltijd gehoopt.

Jérémy Huyghebaert begon met hoge verwachting aan het nieuwe seizoen bij Excel Moeskroen. Hij moest echter wachten tot 28 november om zijn eerste speelminuten te krijgen. Toen maakte Moeskroen de verplaatsing naar Brugge.

Inmiddels heeft hij al meerdere passages bij Moeskroen afgewerkt. "Het doel altijd plezier om te spelen voor deze club en de ploeg te helpen. Daarvoor ben ik er." Die gelegenheid krijgt hij niet al te vaak meer. "Het is geen gemakkelijke periode. Ik blesseerde me in volle voorbereiding, wat nooit ideaal is."

Moeskroen blijft een club die me nauw aan het hart ligt

Bernd Hollerbach lijkt niet meer op hem te rekenen. Komt het in januari tot een vertrek? "Moeskroen blijft een club die me nauw aan het hart ligt. Als ik mij kans nog krijg, blijf ik. Maar ik moet ook denken aan mijn toekomst en ik ben einde contract. Als er zich een mogelijkheid voordoet, mag ik die niet laten liggen."

Toch wil Huyghebaert er nog het beste van maken bij Moeskroen. "Ik blijf me voor de volle 100% inzetten. Als ik nog een kans krijg, zal ik die met beide handen grijpen", besluit de speler die tussen 2009 en 2012 op huurbasis bij Roeselare voetbalde en tussendoor op de loonlijst stond bij KV Mechelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties