Wanneer staat Steven Defour opnieuw op een veld? "Dan is er nog een match, hé"

Dante Bellon
| 1 reacties
Wanneer staat Steven Defour opnieuw op een veld? "Dan is er nog een match, hé"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was tot nu toe een comeback naar België in mineur voor Steven Defour. De middenvelder kwam twee maanden geleden in de ziekenboeg terecht, maar staat ondertussen weer op het trainingsveld.

"Ik heb me voorlopig nog niet kunnen laten zien. Op drie wedstrijden kan je niet belangrijk en beslissend zijn voor een club. Maar het gaat snel. Ik speel hier maar één jaar en we zijn bijna halfweg", zegt Steven Defour in Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.

"Ik doe niets anders dan van dag naar dag te leven in deze situatie", gaat Defour verder. Ik hoop zo snel mogelijk weer klaar te zijn. Ik ben nog niet versleten, maar zal het toch anders moeten aanpakken. De individuele aanpak zoals met Mbokani werkt wel. Maar alles op het gemak en niets forceren."

Op de vraag wanneer hij weer op een veld staat, heeft Defour een duidelijk antwoord klaar. "Uiteindelijk is er 27 december nog een match tegen Anderlecht, hé. Maar hout vasthouden dat we daar geraken", besluit de 31-jarige ex-speler van Anderlecht en Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties