Anderlecht kan Trebel eindelijk kwijt, maar... geïnteresseerde club wil geen transferprijs betalen
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 29 reacties

Adrien Trebel heeft ja gezegd tegen Al Shabab

Anderlecht kan Trebel eindelijk kwijt, maar... geïnteresseerde club wil geen transferprijs betalen
Foto: © photonews

Adrien Trebel is klaar om te spelen zondag tegen Standard. Maar gaan ze dat bij Anderlecht ook wagen? De ervaren middenvelder heeft immers 'ja' gezegd tegen Al Shabab en kan deze winter vertrekken. Al lopen de onderhandelingen tussen de clubs nog vrij stroef.

Mogi Bayat heeft zijn cliënt ervan kunnen overtuigen dat het leven in het Midden-Oosten wel vrij aangenaam is. Hij ging er met Trebel op bezoek in november en liet weten dat hij open stond voor een transfer. Hij kan er zonder verlies van loon naartoe.

Maar dan zijn er nog de onderhandelingen tussen de clubs. Anderlecht wil de transfersom die het zelf betaalde aan Standard minstens recupereren. In de zomer vroegen ze nog tien miljoen euro, maar dat is absoluut niet aan de orde. Al Shabab wil het loon van Trebel overnemen, maar geen transferprijs betalen, weet Het Nieuwsblad.

Paars-wit wil uiteraard nog enkele miljoenen om de jaarrekening op te smukken. Het andere dilemma is of ze hem zondag nog laten spelen, met de kans dat hij zich blesseert. Trebel zelf heeft in het verleden ook al aangegeven dat hij niet wilde spelen toen er een transfer in de pijplijn zat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties