Inter polst bij Christian Eriksen

Redactie
Inter polst bij Christian Eriksen
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Xavi - Eriksen - Babel - Giroud - Reina - Demme

Inter polst bij Christian Eriksen

Inter Milaan is erg actief op de transfermarkt. De club van Romelu Lukaku zou volgens Sky Italia in gesprek zijn met de makelaar van Christian Eriksen. De Deen is in juni einde contract bij Tottenham en kan dan gratis vertrekken.

Transfernieuws en Transfergeruchten 11/01

Al Saad bevestigt gesprekken tussen Xavi en Barcelona

De kritiek op Ernesto Valverde bij Barcelona is toegenomen na de uitschakeling in de supercup en als opvolger wordt er gedacht aan clubicoon Xavi. Al Raad heeft intussen bevestigd dat er gesprekken zijn geweest tussen de 39-jarige trainer en zijn Catalaanse ex-club.


Nu ook officieel: Ajax huurt Babel voor een half seizoen

Ryan Babel gaat voor de derde keer aan de slag bij Ajax. De flankspeler verlaat Galatasaray op huurbasis en blijft tot aan het einde van dit seizoen verbonden aan de Amsterdammers.


Mertens verwelkomt nieuwe verdedigende middenvelder bij Napoli

Diego Demme is de eerste versterking van Napoli deze winter. Hij komt voor 12 miljoen euro over van RB Leipzig. Demme is een 28-jarige verdedigende middenvelder met een Duits paspoort en Italiaanse roots.


'Olivier Giroud vervoegt Lukaku bij Inter'

Olivier Giroud is straks een ploegmaat van Romelu Lukaku bij Inter Milaan, daar is Sky Sports toch van overtuigd. Het contract van de Fransman bij Chelsea loopt binnen een half jaar af en bij Inter zou hij in januari een deal van 2,5 jaar kunnen tekenen. Chelsea zou tussen 8 en 10 miljoen euro vragen voor Giroud.


Aston Villa wil wereldkampioen halen

Verschillende Engelse media, waaronder de BBC, berichten dat Pepe Reina dicht bij een overgang naar Aston Villa staat. De club wil hem tot aan het einde van het seizoen lenen van AC Milan. Maandag vliegt hij over om zijn medische testen af te leggen.



Transfernieuws en Transfergeruchten 10/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 12/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties