Uitstekend nieuws voor Malinwa: Secretaris Charleroi bevestigt dat de club niet naar de Geschillencommissie stapt

Hannes Van Gael
| 37 reacties

Hoe graag de Carolo's ook de wedstrijd met een 1-0 voorsprong willen hervatten, het gaat hoogstwaarschijnlijk niet gebeuren.

Zaterdag gooide een dikke nevel roet in het eten tijdens Charleroi - KV Mechelen. De thuisploeg stond 1-0 voor, maar na 36 minuten besloot de scheidsrechter om de match te staken.

Al snel werd er een datum (4 februari) voorgesteld om de partij volledig te herspelen. Opnieuw 90 minuten dus en met 0-0. Charleroi was het daar niet mee eens, maar veel kan de club er niet tegenin brengen.

Pierre-Yves Hendrickx, algemeen secretaris bij Charleroi, heeft bij RTBF bevestigd dat de club geen klacht gaat indienen bij de Geschillencommissie. De partij zal dus effectief volledig worden herspeeld op 4 februari, tenzij er een andere datum wordt voorgesteld.