Derde keer goede keer? Anderlecht moet deze zomer grootverdiener absoluut zien te slijten

Clint Vens
| 20 reacties
Derde keer goede keer? Anderlecht moet deze zomer grootverdiener absoluut zien te slijten

De cijfertjes in de paarswitte boekhouding kleuren na de coronacrisis bloedrood. Deze zomer wil het bestuur dan ook met de grove borstel door zijn kern gaan. Het zal nodig zijn, want er komen immers een pak spelers terug naar Neerpede na hun uitleenbeurt.

Voor mannen als Musona, Thelin, Saief, Josué Sa, James Lawrence en Sanneh ligt er hoogstwaarschijnlijk geen toekomst in het verschiet bij de Brusselaars. Naast de vele uitgeleende spelers zijn er ook in de huidige A-kern enkele overbodige spelers.

Onder meer het monsterloon van Adrien Trebel zal de paarswitte directie een doorn in het oog zijn. De Fransman kwam het volledige seizoen niet in de plannen voor van Kompany en Vercauteren en mag bijgevolgd nog steeds vertrekken volgens Het Nieuwsblad.

Derde keer goede keer?

Vorige zomer probeerde Anderlecht de hoogblonde kuitenbijter op het middenveld tevergeefs te verpatsen en ook in januari ketste een overgang, door een knieblessure, naar het Midden-Oosten in laatste instantie af. Lukt het deze keer wel om Trebel van de hand te doen?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties