Fan rakelt bij Sven Kums pijnlijke herinnering over Anderlecht-periode op: "Ik word hier liever niet meer aan herinnerd"

Fan rakelt bij Sven Kums pijnlijke herinnering over Anderlecht-periode op: "Ik word hier liever niet meer aan herinnerd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sven Kums is nogal actief op de sociale media. De middenvelder van AA Gent wou dan ook wel de vragen van een paar fans beantwoorden. Maar eentje rakkelde een wel heel pijnlijke herinnering op.

Een supporter wou weten of hij - net als zijn vader - aan het einde van zijn carrière zou willen terugzakken tot de rol van libero. Niet meteen de vraag die je aan Kums moet stellen, want hij heeft daar al eens gespeeld, al zij het héél kort. 

Toen René Weiler hem in de Champions League-match tegen Bayern München als libero opstelde, kreeg Kums al na tien minuten rood en veroorzaakte een penalty. Nadien is het nooit meer goedgekomen met Weiler.

Het antwoord op de vraag liet zich dan ook raden: "Dat denk ik niet neen. Ik word hier liever niet meer aan herinnerd", zei Kums met een knipoog, want hij deelde de foto van die match toch nog. Sportieve verliezer...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik word hier liever niet meer aan herinnerd 🟥😏

Een bericht gedeeld door Sven Kums (@sven_kums) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties