Borussia Dortmund wil concurrent halen voor Thorgan Hazard

Redactie
Borussia Dortmund wil concurrent halen voor Thorgan Hazard

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Perisic - Suarez - Bale - Depay - Dybala - Denkey - Bornauw - Coman

Borussia Dortmund wil concurrent halen voor Thorgan Hazard

Thorgan Hazard kan binnenkort misschien wel eens een extra concurrent verwachten. Jeremie Boga van Sassuolo kan op de interesse van Dortmund rekenen.

Transfernieuws en Transfergeruchten 19/09

Moise Kean kan na een jaar alweer terugkeren naar Juventus

Moise Kean wist geen indruk te maken bij Everton in zijn eerste seizoen. De Italiaan lonkt naar een terugkeer naar Italië en Juventus wil daar gerust een handje bij helpen.


'Komst Luis Suarez betekent exit Paulo Dybala'

Juventus hoopt deze zomer nog Luis Suarez te strikken. Dat zou wel kunnen betekenen dat Paulo Dybala de club verlaat. (Lees meer)


Sokratis en Napoli bereiken akkoord, enkel vertrek Koulibaly ligt nog in de weg

Sokratis Papastathopoulos en Napoli hebben een akkoord bereikt. Enkel een verlengd verblijf van Kalidou Koulibaly staat een transfer nog in de weg.


Edouard Mendy neemt afscheid van ploegmaats

De doelman van Rennes, Edouard Mendy, lijkt zijn transfer naar Chelsea te hebben afgerond. Hij zou al afscheid hebben genomen van zijn ploegmaats.


'Kingsley Coman kan richting Manchester United trekken'

Kingsley Coman was vorige maand nog de grote held bij Bayern München. Tegen PSG scoorde hij het enige doelpunt van de Champions League-finale. (Lees meer)


Kevind Denkey zou de nieuwe spits van Club Brugge moeten worden

Club Brugge is nog steeds op zoek naar een nieuwe spits. Batshuayi en Benteke gaan het al zeker niet worden en dus richt Club Brugge haar pijlen richting Ligue 1. (Lees meer)


OFFICIEEL: "Bale is back" - Real Madrid neemt afscheid van golfer-winger
Foto: © photonews

Gareth Bale is terug van Tottenham: hij wordt gehuurd van Real Madrid

Tottenham Hotspur heeft op enkele minuten tijd twee spelers van Real Madrid ingelijfd. Even na de officiële aankondiging van de komst van Sergio Reguilón komt ook Gareth Bale over van de Spaanse landskampioen. (Lees meer)


Liverpool plukt Diogo Jota weg bij Wolverhampton

Liverpool heeft zijn derde grote transfer van deze zomer afgerond. De Reds shoppen een van de revelaties weg bij reeksgenoot Wolverhampton. (Lees meer)


Anderlecht heeft interesse in Jonathan Bwanga

Anderlecht blijft op zoek gaan naar goedkope, jonge talenten met een grote doorverkoopwaarde. (Lees meer)


Atalanta wil gaan winkelen bij Barcelona

Junior Firpo heeft maar weinig indruk weten te maken in zijn eerste seizoen bij Barcelona en zou alweer kunnen vertrekken. Atalanta ziet wel wat in de Spaanse linksachter.


Misnoegde Alli kan op de interesse rekenen van twee topclubs

Dele Alli zou niet meer door één deur kunnen met Manchester United en mag de club verlaten. Inter Milaan en PSG zien de komst van de 24-jarige middenvelder wel zitten.


Perisic ook een optie voor Manchester United

Ivan Perisic blijft op de radar staan van Manchester United. De Kroaat keerde deze zomer terug naar Inter Milaan, maar is daar overbodig. Ook Leipzig en Hertha Berlijn tonen interesse.


Anderlecht vindt een nieuwe club voor Kristal Abazaj

Anderlecht is al heel wat overbodige spelers kwijt, maar het heeft er toch ook nog heel wat rondlopen. (Lees meer)


'Anderlecht wil Rode Duivel laten gaan, maar stelt wel zijn voorwaarden'
Foto: © photonews

'Anderlecht wil Rode Duivel laten gaan, maar stelt wel zijn voorwaarden'

RSC Anderlecht heeft plannen op de transfermarkt aan inkomende en uitgaande zijde. En daarbij vallen soms toch enigszins verrassende namen. (Lees meer)


'Liverpool en Manchester United in de clinch om speler'

Ismaïla Sarr degradeerde met Watford uit de Premier League, maar met Liverpool en Manchester United zouden er liefst twee topploegen op hem azen. Dat staat in diverse Engelse media te lezen. 


'Anderlecht ziet nog een stevige som geld hun richting uitkomen na toptransfer Sebastiaan Bornauw'

Sebastiaan Bornauw staat voor een mooie transfer en dat nieuws wordt met open armen ontvangen in Anderlecht. (Lees meer)


Gnaka terug in Eupen

Silas Gnaka is terug in Eupen. Hij probeerde een contract te versieren in Turkije, maar dat zou volgens HLN niet gelukt zijn. 


'Veel plannen bij Barcelona'

Memphis Depay, Sergiño Dest en Eric García. Dat zouden volgens El Mundo Deportivo de drie kandidaten zijn om als nieuwe speler naar Barcelona te komen. 



Transfernieuws en Transfergeruchten 18/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 20/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties