Nu al een voet in tien(!) goals in Jupiler Pro League, lof van ploegmaats én tegenstander: "Fantastische spelmaker"

Nu al een voet in tien(!) goals in Jupiler Pro League, lof van ploegmaats én tegenstander: "Fantastische spelmaker"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven deed het ook tegen Zulte Waregem prima en het rekende daarvoor opnieuw op Xavier Mercier. Die zit nu al aan drie goals en zeven assists. Knap na acht speeldagen.

Thomas Henry kon opnieuw scoren op een assist van Xavier Mercier. Het was niet de eerste keer en het zal dit seizoen vermoedelijk ook niet de laatste keer zijn. "Het is een plezier om met hem samen te spelen, ik ken hem al acht jaar en we speelden ook in Frankrijk al samen."

"Ach, Sowah is ook een goede afwerker en we krijgen ook vanop de flanken veel goede passes en voorzetten. We kunnen het allemaal goed met elkaar vinden en dat zie je ook op het veld allemaal wel. We zijn op dreef", aldus de goalgetter. 

Fantastische spelmaker

"Sowah, Mercier, … die mannen maken het verschil met hun goals en assists", besefte ook David Hubert. "We moeten hun flow gaande houden, wij doen daarachter ook onze job. Ze krijgen de aandacht en dat is helemaal verdiend ook."

En ook Francky Dury zag het met lede ogen aan: "Ze speelden in de omschakeling zoals we verwacht en gevreesd hadden. Ze hebben lopende spelers en een fantastische spelmaker", stak hij ook zijn lof niet onder stoelen of banken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties