Héél véél goals tellen op het Kampioenenbal: Nummer honderd van Ramos bezorgt Real Madrid broodnodige zege, De Bruyne wederom dé koning

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Héél véél goals tellen op het Kampioenenbal: Nummer honderd van Ramos bezorgt Real Madrid broodnodige zege, De Bruyne wederom dé koning
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ontvangt morgen pas Borussia Dortmund, maar vanavond stonden de eerste affiches van de derde speeldag in de Champions League al op het programma. Een overzicht.

Shakhtar Donetsk 0 - 6 Borussia Mönchengladbach

Die Fohlen droogden de thuisploeg vanavond helemaal af. Aan de rust was de wedstrijd met 0-4 al gespeeld. Borussia Mönchengladbach komt met vijf op negen aan de leiding.

Real Madrid 3 - 2 Internazionale FC

Real Madrid nam pas in de slotfase afstand van Internazionale FC, dat zonder Romelu Lukaku naar Spanje was gereisd. Sergio Ramos scoorde vanavond zijn honderdste doelpunt voor de Madrileense grootmacht. Eden Hazard stond een uur op het veld.

Manchester City 3 - 0 Olympiakos Piraeus

Manchester City is met negen op negen uitstekende aan deze editie van het Kampioenenbal begonnen. Ook vanavond was Kevin De Bruyne uitmuntend. De Rode Duivel gaf de assists bij de eerste twee doelpunten.

Overige wedstrijden:

Lokomotiv Moskou 1 - 1 Atlético Madrid
RB Salzburg 2 - 6 Bayern München
FC Porto 3 - 0 Olympique Marseille
Atalanta 0 - 5 Liverpool FC
FC Midtjylland 1 - 2 AFC Ajax

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties