🎥 Avondje CL: PSG en Manchester United verrassend onderuit, gruwelijke misser van Griezmann

In de Champions League was het aan Club Brugge voor zijn derde wedstrijd, maar er waren natuurlijk nog zeven andere duels. En ook daarin kletterden de wapens.

Om 18u55 waren er al twee 'vroege wedstrijden', waarin het uitkijken was naar Zenit Sint-Petersburg tegen Lazio in de groep van Club Brugge.

Erokhin zorgde voor een voorsprong voor de thuisploeg op het halfuur, maar Caicedo wist tien minuten voor tijd nog gelijk te maken.

United onderuit

Manchester United van zijn kant ging onderuit bij het Turkse Basaksehir. Zeker bij de 1-0 van Demba Ba op een counter in minuut 13 was de opstelling van The Mancunians lachwekkend te noemen. Leipzig van zijn kant won verrassend van PSG.

Sevilla en Chelsea deden het prima in hun wedstrijd en hebben zo zes punten voorsprong in hun groep op Rennes en Krasnodar.

Ook Barcelona en Juventus deden wat van hen verwacht mocht worden en doen zo een goede zaak richting top-2 in de groep. Een misser van Griezmann zal wel de wereld rondgaan.

04/11/2020 18:55Zenit St Petersburg - Lazio1-1
04/11/2020 18:55Istanbul BB - Manchester United2-1
04/11/2020 21:00Sevilla - Krasnodar3-2
04/11/2020 21:00Chelsea - Rennes3-0
04/11/2020 21:00Club Brugge - Borussia Dortmund0-3
04/11/2020 21:00Barcelona - Dinamo Kiev2-1
04/11/2020 21:00Ferencváros - Juventus1-4
04/11/2020 21:00RB Leipzig - PSG2-1