Analisten laten zich uit na flater: "Bolat zal niet keepen tegen Charleroi" en "Vier andere spelers in de fout in die fase"

Analisten laten zich uit na flater: "Bolat zal niet keepen tegen Charleroi" en "Vier andere spelers in de fout in die fase"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinan Bolat was de schlemiel namens AA Gent in de wedstrijd tegen Anderlecht, doordat hij een bal van Murillo onder zich liet binnen gaan. De analisten spreken zich uit over de situatie.

"Ik denk niet dat hij nog in doel zal staan tegen Charleroi binnen twee weken", opperde Mo Messoudi in Extra Time. "Hij maakte de voorbije vier wedstrijden nu toch drie flaters, dat is te veel voor dit ogenblik."

"Er zal toch eens iemand moeten blijven staan en de vaste keuze worden", aldus Verheyen dan weer in het panelgesprek.

Vier spelers

Hij gaf bovendien aan dat er voordien nog veel meer gebeurde: "Er is het slechte uitspelen van Mohammadi, er is Vadis die de bal niet ontzet, Dorsch had nog kunnen ontzetten en Godeau staat te ver van zijn man ..."

"Iedereen spreekt nu over de flater van Bolat, maar er zijn vier spelers die hadden kunnen voorkomen dat die flater er überhaupt zou gaan komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties