Wedstrijden Anderlecht voortaan ook te bekijken in... Zuid-Afrika

Wedstrijden Anderlecht voortaan ook te bekijken in... Zuid-Afrika
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Voor het bekijken van wedstrijden uit de Pro League kan u onder meer bij Eleven terecht. Anderlecht kan dit seizoen ook op belangstelling rekenen ver buiten onze grenzen. Dat heeft alles te maken met Percy Tau. Voor zijn landgenoten in Zuid-Afrika is er nu een oplossing.

Anderlecht kondigde begin augustus aan dat het Percy Tau een jaartje ging huren van Brighton. Eerder deed ook Union en Club Brugge dat. Het is vanuit zijn periode bij Union dat de Belgische voetballiefhebber de Zuid-Afrikaan leren kennen heeft. Ook in zijn thuisland zijn ze hem nog lang niet vergeten.

Daar volgen ze de prestaties van Tau ook nog altijd op de voet, in de mate van het mogelijke. Dat zal vanaf nu toch iets gemakkelijker worden. Etv heeft immers nu ook de rechten verworven om wedstrijden van de Pro League uit te zenden.

Etv is de grootste onafhankelijke televisiezender én de meest bekeken Engelstalige zender in Zuid-Afrika. Dat zal dus nu ook de matchen uit 1A kunnen uitzenden, met uiteraard vooral belangstelling voor de wedstrijden van Anderlecht. Het eerste duel dat Etv gaat uitzenden en waarin Percy Tau mogelijk te zien zal zijn, is de uitwedstrijd van RSCA bij Beerschot komende zondag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties