Transfernieuws en Transfergeruchten 25/11: Messi - Varane - Sisto

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 25/11: Messi - Varane - Sisto
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Varane - Sisto

Overzicht van de gespeelde wedstrijden in de Champions League

Club Brugge ging gisteren met de billen bloot in het Signal Iduna Park van Borussia Dortmund. Maar ook vanavond stond er Champions League-voetbal op het menu. Een overzicht. (Lees meer)


Raphael Varane naar Manchester United?

Raphael Varane werd de voorbije weken meermaals gelinkt aan een deal naar Manchester United, maar de BBC is nu formeel: het zal niet gebeuren.


Victor Font duidelijk over toekomst Messi

Victor Font is een van de kandidaten om voorzitter te worden bij Barcelona. Als hij het zou halen, dan geeft hij aan dat hij nog wil doorgaan met Lionel Messi. Dat liet hij weten aan BBC.


Ajax wilde ooit een speler die nu bij tegenstander speelt

Ajax had ooit grote interesse in Pione Sisto, meldden Deense media nog een keer. Vanavond speelt hij met Midtjylland ... Tegen Ajax. 


Anderlecht wil er werk van maken

Anderlecht wil werk maken van een verdedigende middenvelder. Na de match tegen Beerschot is duidelijk geworden dat er op die plek wat bij mag of moet. 



Transfernieuws en Transfergeruchten 24/11 Transfernieuws en Transfergeruchten 26/11

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties