Franse winger van FC Barcelona loopt nieuwe blessure op: deze keer zijn de hamstrings het slachtoffer

Seppe Frans
| 1 reacties
Franse winger van FC Barcelona loopt nieuwe blessure op: deze keer zijn de hamstrings het slachtoffer
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdag bereikte FC Barcelona een nieuw dieptepunt. Daarnaast is ook hun Franse winger een tijdlang out met een nieuwe blessure.

Het gaat van kwaad naar erger bij FC Barcelona. De Catalanen beleven hun slechtste competitiestart sinds het seizoen van 1987/1988. Ronald Koeman behaalde bij zijn nieuwe club nog maar 14 punten uit tien wedstrijden. Het telt ondertussen al 12 punten minder dan (voorlopige) competitieleider Atlético Madrid. 

Zaterdag werd er een nieuw dieptepunt bereikt. Promovendus Cadiz kende een goede start van het seizoen, maar wist in zijn laatste twee thuiswedstrijden geen enkel schot tussen de palen te lossen. Ondanks deze dramatische cijfers kon het gisteren dus wel stunten, al mocht het daar vooral de Barcelona-defensie voor bedanken. 

Tijdens de rust bleef Ousmane Dembélé geblesseerd in de kleedkamer. FC Barcelona bevestigt dat de Fransman een verreking in de hamstring van het rechterbeen heeft opgelopen. Het is nog niet duidelijk hoelang de aanvaller buiten strijd is. Het is een serieuze aderlating voor de club, hij scoorde al vier doelpunten en gaf ook twee assists in 12 wedstrijden. Daarnaast droeg Ousmane Dembélé in het gewonnen Champions-League duel van woensdag zelfs heel even de aanvoerdersband. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties