Het duel in het duel: "Het verschil tussen Onuachu en Mbokani zat uiteindelijk in de bediening"

Clint Vens
| 7 reacties
Het duel in het duel: "Het verschil tussen Onuachu en Mbokani zat uiteindelijk in de bediening"

De Limburgers trokken aan het langste eind in het duel tussen KRC Genk en Royal Antwerp FC op zondagmiddag. Het was ook een strijd tussen misschien wel de twee beste nummer negens uit onze Jupiler Pro League en ook daar kwam blauw-wit als winnaar uit de bus.

Onuachu wist twee keer het net te vinden voor KRC Genk, Mbokanu was één keer trefzeker voor zijn ploeg. De boomlange Nigeriaan zit na vijftien wedstrijden al aan veertien stuks. Mbokani moet het met 'slechts' zes competitietreffers doen. Analist Gert Verheyen ziet een groot verschil tussen beide nummer negens. 

"Het verschil tussen Paul Onuachu en Dieumerci Mbokani zat uiteindelijk in de bediening", zegt de ex-coach van KV Oostende in Het Nieuwsblad. "Onua­chu werd twee keer bediend door Muñoz, Mbokani kreeg niets geserveerd. Voorzetten van Miyoshi en Juklerød waren niet goed genoeg."

Foerier Lukaku

"Een diepe spits kan je maar afrekenen op wat hij krijgt. Zijn goal na de invalbeurt van Jordan Lukaku is tekenend. Lukaku bracht wel iets en uit een van zijn voorzetten wist Mbokani te scoren. Geef Mbokani een afgemeten voorzet en het is raak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties