Transfernieuws en Transfergeruchten 29/12: Dost - Avenatti - Sakala - Hočko

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 29/12: Dost - Avenatti - Sakala - Hočko
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 08/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dost - Avenatti - Sakala - Hočko

OFFICIEEL: Club Brugge heeft zijn gedroomde aanvaller beet

Het is zover. Club Brugge heeft zijn nieuwe spits te strikken. Bas Dost zal deze winter naar Jan Breydel komen. Blauw-zwart kondigde het nieuws inmiddels ook officieel aan. (Lees meer)


Panathinaikos mikt na Lamkel Zé op nog een speler uit 1A

Laszlo Bölöni gaat deze winter mogelijk enkele spelers uit de Belgische competitie naar Panathinaikos halen. Zo kan Moeskroen in volle degradatiestrijd een basisspeler verliezen aan de Griekse club. (Lees meer)


Fashion Sakala gaat KV Oostende wellicht verlaten

Na 2,5 seizoenen bij KV Oostende komt er mogelijk een einde aan de Belgische passage van Fashion Sakala. Een avontuur in het Midden-Oosten lonkt. (Lees meer)


Felipe Avenatti heeft het moeilijk bij Standard: biedt KV Mechelen de oplossing?

Felipe Avenatti kan zich maar niet doorzetten bij Standard. De Uruguayaan is niet de eerste keuze voor de spitspositie en KV Mechelen zou hem uit zijn lijden kunnen verlossen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 28/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 30/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties