Reactie Druk programma voor Beerschot, want zondag wacht al de volgende wedstrijd: "Hopelijk kunnen we snel terug mensen recupereren"

Nils Wens
| 24 reacties
Druk programma voor Beerschot, want zondag wacht al de volgende wedstrijd: "Hopelijk kunnen we snel terug mensen recupereren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is een drukke periode voor Beerschot. Gisterenavond hadden ze nog een oefenwedstrijd tegen Cercle Brugge en zondag wacht al een nieuwe opdracht want dan komt Club Brugge op bezoek.

Beerschot speelt zondag thuis tegen Club Brugge, maar de club zal enkele spelers missen door schorsing en blessures. "Ik hoop dat ik een aantal spelers kan recupereren, maar medische staf kan geen wonderen verrichten", vertelde Losada na de inhaalwedstrijd tegen Cercle Brugge

De trainer van Beerschot legde uit dat hij op verschillende posities wijzigingen zal moeten doorvoeren. "Ik ben er vrij zeker van dat ik tegen Club Brugge op vier of vijf posities moet wisselen door schorsing of omdat er enkele niet fit genoeg zijn om drie matchen in een week te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties