Nederlands enfant terrible houdt het ... 1 dag uit

Redactie
Nederlands enfant terrible houdt het ... 1 dag uit
Foto: © Photonews

De competities in Europa zijn opnieuw begonnen en dat wil zeggen dat er heel wat nieuws is. Wij houden u via dit overzicht ook op de hoogte van de kleine nieuwtjes die er dagelijks te rapen vallen.

Nederlands enfant terrible houdt het ... 1 dag uit

Kent u Jeroen Lumu al? Gisteren tekende hij een contract bij FC Den Bosch, vandaag werd dat alweer opgezegd. 

Sprokkels

Steven Defour traint opnieuw mee

Steven Defour traint opnieuw mee met KV Mechelen. Dat is goed nieuws met oog op de wedstrijd tegen Oostende dit weekend.


OH Leuven stopt na coronagevallen

Bij OH Leuven zijn er drie positieve coronagevallen ontdekt bij een test op maandag. De club besloot dan maar meteen om er iets vroeger dan normaal de brui aan te geven. 


'Oostende na korte zitting dicht bij licentie'

KV Oostende lijkt op weg naar een licentie. De zitting bij het BAS was erg kort, weet Het Laatste Nieuws. Alles zou positief zijn, ook de Licentiecommissie gaf positief advies.


Thomas Tuchel in de geschiedenisboeken

Thomas Tuchel mag met Chelsea naar de finale van de Champions League. Daarmee komt hij in de geschiedenisboeken, want hij is de eerste die met twee verschillende clubs in opeenvolgende seizoenen de finale weet te halen. Vorig jaar was het met PSG.


Vier matchen in zeven dagen voor Manchester United

De match tussen Manchester United en Liverpool werd uitgesteld richting dertien mei. Met de match van donderdag tegen AS Roma en ook de matchen tegen Aston Villa (9 mei) en Leicester (11 mei) zijn dat er vier op zeven dagen tijd.


Olivier Verdon en Ludogorets zijn kampioen

Ludogorets heeft zijn tiende titel op rij gepakt in de Bulgaarse competitie na een overwinning dinsdagavond. Ex-Eupenspeler Olivier Verdon is zo ook bij de gelukkigen.

 

 


Nieuw schrikmoment voor Iker Casillas

Iker Casillas werd in 2019 al eens geveld door een infarct tijdens een training bij FC Porto, vorige week kreeg hij volgens AS een nieuwe verwittiging.


Mooi gebaar van Moise Kean voor daklozen

Moise Kean is zondag in de bres gesprongen voor de daklozen. Dat heeft hij gedaan bij de Porte de la Chapelle in Paris.


Been terug coach? "Heb erover gesproken"

Keert Mario Been terug naar een plekje als coach? De ex-coach van onder meer KRC Genk liet bij ESPN weten dat hij gesproken heeft met ex-club Excelsior Rotterdam.


Goaltje Vormer nog eens in de herinnering gebracht

De vorige keer dat Club Brugge en Anderlecht op Jan Breydel tegenover elkaar stonden, scoorde Ruud Vormer een prachtige vrije trap. Dat heeft de Pro League nog eens in de verf gezet.


'Napoli blijft aandringen voor De Ketelaere'

Ook op zondag lijkt het Napoli nog steeds menens voor Charles De Ketelaere, al zou Club Brugge een bod van om en bij de tien miljoen euro al geweigerd hebben. 


Van der Sar reageert op interesse Manchester United

Manchester United zou Edwin van der Sar willen weghalen bij AFC Ajax, was het gerucht deze week. "Mijn naam circuleert al langer daar", gaf de gewezen doelman toe in de Nederlandse pers. Maar vertrekken is vooralsnog niet aan de orde.


Eddy Soetaert wordt perschef

Opvallende move bij KV Kortrijk. Jarenlang watcher Eddy Soetaert wordt er de nieuwe persverantwoordelijke. 


Kortrijk wint oefenwedstrijd bij Deinze

KV Kortrijk heeft een oefenwedstrijd gewonnen van Deinze. De afsluiter van het seizoen eindigde op 1-2 voor De Kerels.


Deze refs openen play-off 1

De refs voor speeldag 1 in de play-offs zijn ondertussen ook helemaal bekend. Dat werd gedeeld door de Belgische voetbalbond via de sociale media.


De speler van het kampioenschap in Championship is gekend

Norwich City doet het heel goed in de Championship en lijkt op weg naar de titel. Emiliano Buendia is alvast verkozen tot speler van het seizoen in de Engelse tweede klasse.


50.000(!) vaccins voor de Copa America

Van 13 juni tot 10 juli zal in Zuid-Armerika de Copa America plaatsvinden. Daarvoor zullen niet minder dan 50.000 dosissen van een vaccin ter beschikking gesteld worden.


'Blessin niet naar Engeland, Duitsland wel optie'

Niet enkel Antwerp ziet wel wat in coach Blessin, ook vanuit het buitenland is er aandacht voor de coach van KV Oostende. Sheffield wordt het niet, want volgens HLN heeft hij geen werkvergunning voor Engeland. Ook vanuit Duitsland zijn er teams die hem er graag bij willen.


Sterke man Spotify aast op Arsenal

De sterke man van Spotify - Daniel Ek - zou plannen hebben om Arsenal te willen kopen. Dat heeft hij zelf ook bevestig aan de Engelse pers.


Marcelo gaat terugmatch CL mogelijk missen om heel gekke reden

Marcelo is opgeroepen als getuige bij de plaatselijke verkiezingen. Daardoor zou hij mogelijk de CL-match van Real Madrid moeten missen. Toch maar een volmacht vragen?


Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties