AA Gent wil smaakmaker Tissoudali wegplukken bij Beerschot

Seppe Frans
| 30 reacties
AA Gent wil smaakmaker Tissoudali wegplukken bij Beerschot
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent heeft zijn zinnen gezet op de komst Tarik Tissoudali. De aanvaller van Beerschot lijkt de club deze winter alsnog te verlaten. De Buffalo's moeten het wel opnemen tegen enkele buitenlandse ploegen, waaronder geïnteresseerden uit de Serie A.

Zaterdagochtend geraakte al bekend dat Tarik Tissoudali in de laatste dagen van de wintermercato Beerschot alsnog lijkt te verlaten. Hij genoot interesse uit de Serie A, Saoedi-Arabië, maar ook een club uit de Jupiler Pro League informeerde naar de diensten van de 27-jarige flankaanvaller.

Volgens Het Laatste Nieuws wil AA Gent de vinnige speler graag overnemen. De afgelopen weken ontbrak het bij de Buffalo ’s vaak aan creativiteit, Tissoudali zal daar dan verandering in moeten brengen. Dit seizoen was hij bij de Kielse Ratten al goed voor zes doelpunten en zes assists.

Beerschot lijkt ook mee te werken aan een uitgaande transfer. De flankaanvaller zijn contract op Het Kiel loopt deze zomer af. Tissoudali heeft zijn zinnen alvast gezet op een vertrek, een verlengd verblijf zit er dus niet meteen meer in. Al heeft het bestuur nog geen enkel officieel bod ontvangen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties