Yves Vanderhaeghe sluit terugkeer van aanvaller uit B-kern uit: "Ik kan die beslissing niet meer veranderen"

Seppe Frans
| 16 reacties
Yves Vanderhaeghe sluit terugkeer van aanvaller uit B-kern uit: "Ik kan die beslissing niet meer veranderen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het bekeravontuur van Cercle Brugge zit er op, ze verloren met het kleinste verschil op bezoek bij Anderlecht (1-0). Tijd dus om zich opnieuw te concentreren op de strijd om het behoud.

De Vereniging kan zich dus opnieuw focussen op het hoofddoel: het vermijden van de degradatie. De club beschikt over slechte papieren. Het telt dan wel een punt meer dan de degradatiestreep, maar er staan nog enkele belangrijke weken voor de boeg. Beginnen doen ze zondag met een verplaatsing naar Genk.

Ze kunnen dus alle spelers met de nodige kwaliteiten goed gebruiken, maar Kylian Hazard zit wegens een gebrek aan professionalisme nog steeds in de B-kern. 

Yves Vanderhaeghe leek een terugkeer naar het eerste elftal te overwegen, maar heeft nu besloten om dat niet te doen: "Er is een beslissing genomen binnen de club dat Kylian Hazard niet meer terugkomt. Daar kan ik niets meer aan veranderen”, vertelde Vanderhaeghe na de bekerwedstrijd aan VTM.

De aanvaller heeft bij Cercle Brugge nog een contract tot 2023, maar moet dus een andere ploeg zoeken. Eerder werd hij gelinkt aan een transfer naar Turkije, maar ook Standard toonde recent interesse in de jongere broer van Eden en Thorgan. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties