Joao Klauss geraakt klaar voor duel met Moeskroen: "Hij zorgt dat anderen uit hun comfortzone komen"

Joao Klauss geraakt klaar voor duel met Moeskroen: "Hij zorgt dat anderen uit hun comfortzone komen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De bekerzege van Standard tegen Club Brugge zorgt voor het nodige optimisme. Maar een duel tegen Moeskroen zou alleen maar ontnuchtering kunnen brengen. Joao Klauss lijkt fit te geraken voor dit duel.

De uitschieter tegen Club Brugge moet voor Leye een vervolg krijgen. “We moeten regelmatiger worden”, zegt Mbaye Leye. “Ik wil een Standard zien waarin ik me herken. We gaan nog matchen verliezen, maar dan moet het wel met de ingesteldheid van tegen Club zijn. Na Anderlecht moest er een reactie komen. Die kwam er, maar mag niet eenmalig zijn.”

Joao Klauss lijkt fit na het duel met Club Brugge. “Als ik hem zo zag spelen, maak ik me geen zorgen. Klauss voelt zich hier heel goed en brengt een zeker leiderschap mee. Je merkte dat hij ervoor zorgt dat anderen uit hun comfortzone komen. Ik vond ook dat de wisselwerking met Jackson Muleka goed was. Het is een interessant duo.”

Een duel met Moeskroen is niet op voorhand gewonnen. “Het enige dat telt is winnen. We hebben onszelf kleine doelen gesteld. De focus moet op Moeskroen liggen, pas daarna denken we aan de halve finale tegen Eupen. Wellicht helpt het dat we nog steeds op afzondering zijn? In moeilijke momenten moet je opofferingen doen. Zodat je achteraf weet dat je er alles aan hebt gedaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties