Play off 2 nog mogelijk voor OHL? "Verdienen het niet na deze wedstrijd"
Jelle Heyman
| 0 reacties

Marc Brys was niet tevreden met wat hij zag tijdens Cercle Brugge-OHL

Play off 2 nog mogelijk voor OHL? "Verdienen het niet na deze wedstrijd"
Foto: © photonews

Marc Brys hield voor de wedstrijd nog vol dat 6 op 6 een plekje in play off 2 zou betekenen, maar na verlies tegen Cercle slinken de kansen van Oud-Heverlee Leuven enorm.

"Het is geen vrollijk moment om hier te zitten", steekt Brys van wal op de persconferentie na de wedstrijd. "We begonnen te nerveus, leden veel balverlies, een onnauwkeurige uitvoering van ons spel...", stapelt hij de fouten van zijn ploeg op in de openingsfase.

Horrorscenario

Ook bij de eerste twee doelpunten waren er wel wat gelijkenissen. "Cercle was heel fel begonnen aan de wedstrijd en verraste ns een beetje. Na die rode kaart hadden we verwacht dat er meer rust zou komen maar het gleed af naar een horrorscenario voor ons."

"Bij het eerste doelpunt staan we met vier rond de bal maar Ugbo reageert veel scherper en snediger. Hetzelfde scenario bij het tweede doelpunt, opnieuw Ugbo die kan profiteren", zucht Brys.

Play off 2

Door het verlies zakt OHL al zeker verder weg naar plaats 10, maar kan het ook nog plaats 11 worden. Ondanks het minieme puntenverschil lijkt pllay off 2 nog een moeilijke opgave te worden. "Er rest nog één wedstrijd en er is misschien nog een kans, maar we verdienen het niet echt meer na deze wedstrijd. Het is jammer dat een mooi seizoen zo zal eindigen", besluit de trainer van OH Leuven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties