Champions League terug een stukje verder weg voor Ronaldo, Juventus verliest van AC Milan
Wietse De Smet
| 3 reacties

Juventus verliest thuis van AC Milan

Champions League terug een stukje verder weg voor Ronaldo, Juventus verliest van AC Milan
Foto: © photonews

Vandaag stond er een topper op het programma in de Serie A: Juventus tegen AC Milan. Beide ploegen hadden allebei evenveel punten en moeten nog volop knokken voor een plekje in de Champions League van volgend jaar.

De eerste vier in Italië plaatsen zich rechtstreeks voor de UEFA Champions League. Als de vierde tegen de vijfde speelt, is het dus een heel belangrijke wedstrijd voor beide ploegen, zeker als ze evenveel punten hebben.

AC Milan toonde zich een pak efficiënter dan de ploeg uit Turijn. De Milanezen konden drie keer scoren in het Allianz stadion, en de thuisploeg niet. Eindstand: 0-3 in het voordeel van de rood-zwarten.

Juventus staat op dit moment op de vijfde plaats, en heeft dus momenteel geen Champions Leagueticket beet. Napoli, de vierde nu, staat echter maar één punt voor Cristiano Ronaldo en co. Als Juventus volgend jaar geen Champions League speelt, fluistert men dat de Portugese superster andere oorden zou gaan opzoeken. Afwachten wat Juve nog in de komende weken presteert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties