Niet enkel kopzorgen bij Rode Duivels: Frankrijk kan verdediger niet meenemen naar EK en ook Italië houdt adem in
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 14 reacties

Ferland Mendy kan voor Frankrijk niet mee naar EK en Italië houdt adem in voor Verratti

Niet enkel kopzorgen bij Rode Duivels: Frankrijk kan verdediger niet meenemen naar EK en ook Italië houdt adem in
Foto: © photonews

De aanloop van de Rode Duivels naar het EK is er zeker geen zonder blessurezorgen, met Axel Witsel die aan het revalideren is en Eden Hazard een paar zeer blessuregevoelige jaren kent. Ook bij andere toplanden is het bang afwachten of enkele grote namen het EK halen.

In Frankrijk is er zelfs geen hoop meer om Ferland Mendy op het EK te krijgen. De linkerflankverdediger van Real Madrid is de rest van het seizoen buiten strijd. Een opdoffer voor de Koninklijke in volle titelstrijd, maar ook voor het Franse nationale elftal. Er is bij Mendy een beenvliessontsteking vastgesteld. De verdediger mag het EK op zijn buik schrijven.

Marca meldt dat ze ook in Italië al alarm slagen, want het ziet er niet zo goed uit voor Marco Verratti. De speler van PSG bleef vorig weekend al aan de kant met een knieblessure. Verder onderzoek zou aan het licht gebracht hebben dat een langere inactiviteit van vier tot zes weken noodzakelijk is.

Verratti Italie Suede

Uiteraard is het voor alle landen van het grootste belang om zijn beste spelers topfit aan de start van het EK te brengen. De Italianen zullen dus vurig hopen dat Verratti alsnog het EK haalt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties