Spaanse club deelt sneer uit aan FC Barcelona: "Normaal dat we niet uitgenodigd worden"
Wietse De Smet
| 0 reacties

Levante deelt sneer uit aan FC Barcelona

Spaanse club deelt sneer uit aan FC Barcelona: "Normaal dat we niet uitgenodigd worden"
Foto: © photonews

Levante kon verrassend de punten thuishouden tegen Spaanse titelkandidaat FC Barcelona. Doordat FC Barcelona puntenverlies leed, wordt het nu wel heel moeilijk voor de Catalanen om de titel nog te pakken. Bij Levante moesten ze eens goed lachen met Messi en co.

Na een felbevochten strijd en veel doelpunten, deelden Levante en FC Barcelona de punten met elkaar. 3-3 werd het op het veld van Levante, en de titeldroom van de mannen uit Barcelona lijkt nu volledig weg te zijn. Met een wedstrijd meer staan ze momenteel op één punt van leider Atletico Madrid. Barça speelt dit seizoen nog twee wedstrijden in de competitie. Dat wordt moeilijk dus…

Door gelijk te spelen tegen Barça, pakten ze bij Levante acht punten af van de top 3 in Spanje. De top 3, bestaande uit Real Madrid, Atletico Madrid en FC Barcelona, probeerden recent een Europese Super League op te richten, en daar moest Levante eens goed mee lachen. “Niet moeilijk dat ze ons niet uitnodigen voor de Super League”, klonk het op het Twitteraccount van Levante.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties