Wordt Engvall de joker van Malinwa richting Europees voetbal? "Ik ben dezelfde speler als voor mijn blessure"

Bjorn Vandenabeele
| 0 reacties
Wordt Engvall de joker van Malinwa richting Europees voetbal? "Ik ben dezelfde speler als voor mijn blessure"
Foto: © photonews

Gustav Engvall hoopt na zijn knie-operatie van januari zondag tegen Standard weer speelminuten te pakken.

Donderdag zat Engvall al op de bank, maar kwam hij nog niet in actie. Engvall kijkt alvast uit naar zondag, waar hij tegen Standard hoopt speelminuten te krijgen.

De 25-jarige Zweed kijkt alvast uit naar zijn toekomst bij KV Mechelen. Tien dagen geleden werd zijn contract opengebroken en verlengd tot 2024. “2021-2022 moet mijn seizoen worden”, klinkt het heel duidelijk bij de Zweed aan GVA.

Een nieuw contract krijgen terwijl je geblesseerd bent, lijkt immers niet logisch. “Net als ik willen zij me ook zo snel mogelijk terug op mijn beste niveau zien. Omdat ze overtuigd zijn dat ik iets extra aan het team kan toevoegen. Zelf wil ik dolgraag iets teruggeven aan de club, de supporters en de stad. Vooral omdat ze me altijd zijn blijven steunen.”

In de eindstrijd voor Europees voetbal kan Engvall alsnog een joker worden, al kan hij nog geen 90 minuten spelen. “Als ik zie hoe goed het aanvallend draait, dan kriebelt het toch om ook op dat veld te staan. De club, de coach en de spelers weten wat ik kan. Ik geloof zelf ook dat ik nog altijd dezelfde speler ben als voor mijn blessure.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties