Ondanks open oorlog: 'Koeman tekent bij in Barcelona'

Ondanks open oorlog: 'Koeman tekent bij in Barcelona'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De positie van Koeman bij Barcelona hing aan een zijden draadje, maar volgens verschillende Catalaanse media zou de Nederlander ook volgend seizoen trainer zijn bij FC Barcelona.

Koeman was niet de droomcoach van nieuwbakken voorzitter Laporta en leek met de teleurstellende resultaten (3e plaats La Liga, Champions League eruit in achtste finale) een ideale reden te hebben om Koeman al na één jaar te ontslaan als hoofdcoach bij de Blaugrana. Maar verschillende Catalaanse media melden dat hij toch zijn handtekening zal zetten onder een nieuw contract.

De voorbije week liepen de spanningen tussen Laporta en Koeman opnieuw hoog op toen de voorzitter van Barcelona meldde dat Koeman afwezig was omdat hij naar het ziekenhuis moest na een paniekaanval. De entourage van Koeman ontkende dat met klem en ook Koeman zelf deelde een foto met het bijschrift "Geloof niet alles wat je hoort", een niet mis te verstane boodschap aan het adres van Laporta. De plooien lijken echter (enigszins) gladgestreken waardoor Koeman aan zijn tweede seizoen zal kunnen beginnen als hoofdcoach van Barcelona.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties