🎥 Scoren bij de Duivels, scoren bij de Blues: Romelu Lukaku opent zijn rekening op Stamford Bridge

🎥 Scoren bij de Duivels, scoren bij de Blues: Romelu Lukaku opent zijn rekening op Stamford Bridge
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku doet gewoon verder waar hij mee bezig was scoren. Of het nu bij de Duivels is of bij zijn ploeg Chelsea. Zijn doelpunt voor de Blues tegen Aston Villa heeft wel bijzondere waarde: het is zijn eerste treffer als Chelsea-speler op Stamford Bridge.

Zoals bekend stond Romelu Lukaku van 2011 tot 2014 al op de loonlijst bij Chelsea. Een nog jonge Lukaku speelde in die periode tien matchen voor de Londenaars zonder te scoren. Bij zijn tweede passage bij Chelsea had de Belgische spits al kunnen scoren bij Arsenal en nu deed hij dat dus ook op Stamford Bridge.

Slechts een klein kwartiertje was het zoeken voor Chelsea naar de openingstreffer in de thuiswedstrijd tegen Aston Villa. De splijtende dieptepass van Kovacic was precies op maat. De afwerking van Lukaku was klasse: verdediger Tuanzebe werd eerst nog fijntjes uitgekapt en vervolgens schoof Big Rom de 1-0 onder doelman Steer tegen de touwen.

Weinig verrassend dat ze bij Villa de handen vol hadden met Lukaku. Die was dan ook met vertrouwen naar de Premier League teruggekeerd na zijn in totaal drie doelpunten voor de Rode Duivels in de interlandbreak, twee tegen Estland en één tegen Tsjechië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties